Glow Up

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen


Glow Up van Ellis Faas werkt als een highlighter die licht naar bepaalde delen van je gezicht trekt om ze te verlichten en tot leven te brengen. Spelen met licht is een van de beste trucs in make-up. Licht benadrukt vorm en gloed. De beste manier om licht naar je gezicht te trekken, is met de zachte focus eigenschappen van de reflecterende parels in Glow Up. Deze fijngemalen deeltjes zorgen voor uitstraling met een zachte subtiele glans. Het geeft je een delicate gloed die eventuele onvolkomenheden maskeert en een satijnzachte en porseleinen afwerking toevoegt. De opglijdende applicatie van Glow Up geeft een fluweelzacht gevoel dankzij de micronisatietechnologie.

Glow Up helpt ook de huid te beschermen tegen de omgeving omdat het vitamine E bevat. Aanbevolen voor elk huidtype, leeftijd of stijl. Geen geur. Geen parabenen. Geen dierproeven.
Breng het poeder aan op delen van de huid waarop het licht het eerst valt: je bovenste jukbeenderen, de brug van je neus, de Cupido-boog van je lip en sleutelbeen. Spelen met licht zorgt voor een verleidelijke nadruk op de botstructuur en verbetert je gezonde en jeugdige uiterlijk.

Belangrijk: dit is een navulling die in het deksel van de Ellis Faas Holder of in de Ellis Faas Case past.

Dit is een goede plek voor voorwaarden of verzendbeperkingen die eventueel voor dit product gelden.