Water Killer Droogshampoo Brunette

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Een 2 in 1 stylingproduct speciaal voor brunettes, een combinatie van een droogshampoo en een stylingproduct.

Evo Water Killer Droogshampoo Brunette is een 2 in 1 droogshampoo en styling spray die het haar er fris laat uitzien, voelen en ruiken. Met de Evo Waterkiller Droogshampoo Brunette kan een wasbeurt gemakkelijk worden uitgesteld. De Evo Water Killer Droogshampoo Brunette verwijdert product- en talgresten en geeft het haar een stralende glans. De droogshampoo is gemakkelijk mee te nemen en kan altijd en overal gebruikt worden. De droogshampoo is ook geschikt om te gebruiken als stylingspray.

Belangrijkste kenmerken:

  • Tijdbesparend
  • Speciaal voor brunettes
  • Multifunctioneel
  • Reinigt en absorbeert talg

Gebruik:

Maak een scheiding in het haar en houdt de spray ongeveer 30cm van de hoofdhuid af. Spray met de Evo Water Killer Droog Shampoo Brunette over de scheiding. Maak een nieuwe scheiding naast de vorige scheiding en spray wederom met de droogshampoo. Herhaal dit proces totdat de hele hoofdhuid aan de beurt is gekomen. Laat dit even inwerken en masseer vervolgens met de handen door het haar. Zo wordt de olie uit het haar onttrokken en wordt er volume gecreëerd.

Resultaat:

Na gebruik van Evo Water Killer Droogshampoo Brunette zal het haar er niet langer vet uit zien. Bovendien zal het haar erg volumineus vallen met erg veel structuur.